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Conservazione, quantità e riutilizzo lieviti (più o meno) esausti
#3

Interesting discussion! When it comes to yeast harvesting and reuse, I've found that proper sanitation is absolutely key, regardless of the specific method you choose for storage. Over-pitching can definitely lead to some off-flavors, so it's something to watch out for. I wonder if the behavior of the yeast culture could be described as a sprunki phase at some point during the fermentation process. https://sprunkiphasemod.com/
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Conservazione, quantità e riutilizzo lieviti (più o meno) esausti - da BeerAndRays - 19-10-2021, 01:53
RE: Conservazione, quantità e riutilizzo lieviti (più o meno) esausti - da boastthese - 28-09-2023, 11:55
RE: Conservazione, quantità e riutilizzo lieviti (più o meno) esausti - da Sarahli88 - 26-06-2025, 10:36
RE: Conservazione, quantità e riutilizzo lieviti (più o meno) esausti - da Sarahli88 - 15-07-2025, 05:32

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